Preskoči na vsebino

Račun

Trajni izbris računa

Tukaj lahko kadar koli trajno izbrišete svoj račun Sklopio in vse pripadajoče podatke. Prijava ni potrebna.

Vnesite e-naslov računa

Na ta naslov pošljemo varnostno kodo. Brez vnesene kode se ne izbriše nič.

Kaj se izbriše

  • Uporabniški račun in dostop do aplikacije.
  • Če ste lastnik podjetja: celoten račun podjetja — vsi uporabniki, stranke, projekti, ponudbe in računi.
  • Vse naložene datoteke, slike, skice in prevzemni zapisniki.
  • Zgodovina obvestil, dnevniki dejavnosti in nastavitve.

Izdane račune moramo skladno z davčno zakonodajo hraniti še 10 let. Hranijo se ločeno in se ne uporabljajo za noben drug namen.