Account
Je account definitief verwijderen
Je kunt je Sklopio-account en alle bijbehorende gegevens op elk moment definitief verwijderen. Aanmelden is niet nodig.
Wat er wordt verwijderd
- Je gebruikersaccount en de toegang tot de app.
- Ben je de eigenaar van het bedrijf: het volledige bedrijfsaccount — alle gebruikers, klanten, projecten, offertes en facturen.
- Alle geüploade bestanden, foto's, schetsen en opleveringsrapporten.
- Meldingsgeschiedenis, activiteitenlogboeken en instellingen.
Uitgegeven facturen moeten volgens de belastingwetgeving 10 jaar worden bewaard. Ze worden apart opgeslagen en voor geen enkel ander doel gebruikt.