Preskoči na sadržaj

Račun

Trajno brisanje računa

Svoj Sklopio račun i sve pripadajuće podatke možete trajno obrisati u bilo kojem trenutku. Prijava nije potrebna.

Unesite e-adresu računa

Na tu adresu šaljemo sigurnosni kod. Bez unesenog koda ništa se ne briše.

Što se briše

  • Korisnički račun i pristup aplikaciji.
  • Ako ste vlasnik tvrtke: cijeli račun tvrtke — svi korisnici, kupci, projekti, ponude i računi.
  • Sve učitane datoteke, fotografije, skice i primopredajni zapisnici.
  • Povijest obavijesti, zapisi aktivnosti i postavke.

Izdane račune moramo prema poreznim propisima čuvati još 10 godina. Čuvaju se odvojeno i ne koriste se ni u koju drugu svrhu.